Wil jij nooit meer verlegen zitten om voedzame recepten én alles leren over de plantaardige keuken? Dan is dit écht iets voor jou!

Peter, onze chef-kok maakt écht heerlijke gerechten, maar voorziet je ook van heel veel productinformatie.
We proberen lekker én gezond te combineren! 

Dit is wat je krijgt binnen onze kookacademy:

 

  • Kookvideo's met duidelijke instructies, maandelijks een ander thema

  • Iedere week een nieuw weekmenu met 7 avondrecepten, 1 ontbijt en 1 lunchrecept, we koken met de seizoenen mee.

  • Iedere maand 1 compleet uitgewerkt dagmenu, zodat je leert zelf makkelijk een dagmenu samen te stellen.

  • Exclusieve Masterclasses en kookworkshop met elke maand een ander onderwerp.

  • Lidmaatschap Healthy Vegan Community

  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen, met persoonlijk antwoord binnen 24 uur.

  • Iedere maand live Q&A met Peter en Trientje, waar je dus zowel jouw voedingskundige vragen als kookvragen kunt stellen en we een onderwerp behandelen.

 

Recepten zijn makkelijk te maken én ingrediënten te koop bij de gewone supermarkt. Nooit meer zorgen over voldoende voedingsstoffen én altijd variatie!

 

Nederlandstalige academy waar je whole food plant-based leert koken!
Gemiddeld krijgen we een 8,4 van onze leden!

 

Miriam (44): met kritische tieners in huis is het soms best moeilijk veranderingen te maken in het eten. De wekelijkse nieuwe recepten helpen hier echt bij. Iedere week zijn er wel weer wat recepten die in het gezin aanspreken. De filmpjes zijn top! Aanbevolen!

Maria: plantaardig eten, door de Healthy Vegan Academy was ik in een keer om. De recepten zijn zo smakelijk en eenvoudig te maken, er zitten niet al te veel ingrediënten in, en wat voor mij belangrijk is, je eet de groentes van het seizoen.

Marion (35): De Vegan Academy is voor mij de ondersteuning om van vegan met pakjes en zakjes de overstap te maken naar echt Whole Food Plant Based. Elke week nieuwe recepten geven me veel inspiratie en de filmpjes en extra informatie zorgen ervoor dat ik steeds meer leer over voeding en koken. Een aanrader voor iedereen die lekker en gezond plantaardig wil eten! 

AnneMarie (66): Voor mij is dit een mogelijkheid om van jarenlang vegetarisch te eten de overstap te maken naar geheel plantaardig eten, zo puur mogelijk! De recepten, webinar, uitleg van gebruik materialen, duidelijke, inspirerende filmpjes zijn voor mij een motivatie om mijn grenzen te verleggen. 

Irene (64): De academy biedt mij de handvaten om de WFPB leefstijl te ontdekken en te integreren in mijn leven. Het is een fijne groep met gelijkgestemden en de meesten zijn ook zoekende. Het is leuk om elkaar te inspireren en aan te vullen. Ook de kooklessen van Peter zijn erg leuk en de theoretische achtergrond informatie van Trientje is ook erg fijn. Ik beveel het zeker aan als je ook zoek bent naar een gezonde en vooral prettige manier om te eten.  Het is een kadootje aan jezelf.

Elviera (42): De academy is voor mij een plek waar alles samenkomt. Tips en informatie om gezond en plantaardig te koken zonder geraffineerde suikers en bewerkte producten. Een goede bereikbare service en wekelijkse recepten, die je makkelijk thuis kan maken. De bijbehorende Facebook pagina waar je dingen met andere members kan delen en de kookworkshops vind ik een fantastische aanvulling. Het helpt me om niet terug te vallen in oude gewoontes. Het inspireert me elke week weer.

 

 

Peter (41) is een ervaren chef-kok en maakt de recepten en kookvideo's voor de academy. Hij is niet alleen heel goed in zijn vak en een echte keukentijger, maar heeft ook ervaren wat gezond plantaardig eten met je gezondheid kan doen. Hij viel 17 kilo af, raakte van zijn huid- en darmproblemen af en ook de stijfheid die hij ervaarde is helemaal verdwenen. Dat allemaal door gezond te eten.

Je kunt hem altijd vragen stellen op het moment je vragen hebt over een recept of als je kooktips nodig bent, want hij helpt je graag op weg!

"Zorg goed voor je lichaam, je hebt er maar een en 
het is de plek waarin je altijd zult moeten leven"

 

Iedereen die nu lid wordt krijgt de hele maand juni 1 maand gratis!